måndag 26 juni 2017

Provtagning och ny väntan

I morse åkte jag till vårdcentralen för provtagning inför behandling på onsdag. Jag hoppas verkligen att jag har tillräckligt bra värden för att det ska bli av. Jag antar att de ringer om jag inte får komma.

Gårdagen var ju en riktig svacka men som tur är så kompenserade vi det men en riktigt trevlig kväll. Traditionsenligt midsommarfirande med paketleken. Dessutom våfflor, jordgubbar, glass och kubb. Även solen kom och temperaturen steg. Riktigt skönt var det att sitta ute. Dessutom vann jag ju världens snyggaste visp med tillhörande smetkanna.

Visst är den snygg?
Jag tror mycket på tankens kraft. Så länge det går kommer jag tänka att det här blir lite jobbigt men bra. Samtidigt längst därinne vet jag inte ens om kroppen vill hänga med så länge till. Men tänker man österländskt är kropp och själ ett. Det finns ju skrattkurser där man hysteriskt, konstlat skrattar utan att hjärnan uppfattat något roligt. Däremot belönas och stimuleras samma ställen i hjärnan som om situationen hade varit rolig. Så varför inte vara glad och låtsas vara frisk? Det kan ju inte skada. Sedan lättar jag på ventilen en del dagar.

Se sådan stil - den är vinnande :-)
Laddar geväret och lägger mig i skyttegraven. Dö monster! Dö!

2 kommentarer:

  1. Jag tror precis som du. Jag har faktiskt varit med på en sån skratt"kurs" och jag har nog aldrig skrattat så mycket någon gång i hela mitt liv åt just ingenting.

    Kämpa på och fortsätt med ditt positiva tänkande.

    Kram

    SvaraRadera

Stucken

Hemma efter ultraljud och punktion. Inte speciellt skönt. Känner mig som en försökskanin. Fyra timmars sängläge på UVA efteråt. Ultraljud...