söndag 18 juni 2017

Tio varv runt huset

Gårdagen blev något av en mellandag. Försökte tänka ingenting. Blogga ingenting. Kunde stänga av telefonen då jag inte väntar några nya besked. Sov till 10.30 som en klubbad säl. Vi fick fikabesök och en bukett rosor av "farmor" och L. Kunde ligga i solstolen (i skuggan) och vara med nästan hela tiden.Henke och J cyklade sedan till golfklubben och åt glass med J's kompis (J) som sedan följde med hit. De badade i sjön (burr) och cyklade sedan tillbaka till golfklubben för nästa glass med nästa kompis (A).

Första kvällen utan spruta, ska bli intressant att se om värken i benen försvinner.

Jag gissar att dagarna mellan att Zarzio-biverkningarna lagt sig och nästa cytostatikabehandling kommer vara de jag mår mest "som vanligt". Jag är fortfarande vansinnigt trött fysiskt men också trött på att "bara vara".

Idag bestämde jag mig att tio varv runt huset är bättre än inga varv runt huset. Traskade runt med stegräknaren och kommer upp i ungefär 1000 steg. Morgon, middag, kväll. Det får bli mitt kortsiktiga mål.

Igår kväll var det ju underbart ute. Pionerna har börjat blomma och doftar ljuvligt. Det är så kort tid och är det något som brukar vara säkert så är det att när pionerna blommar kommer en störtskur och sänker dem.

En doftbild hade suttit fint


I eftermiddag spelar J sin sista fotbollsmatch före sommaruppehållet, hemma mot Gottfridsberg. Det måste man ju hänga med på.

Som jag skrev i förra inlägget har "Herregud & Co" gett mig tillåtelse att lägga ut en och annan bild där det passar sig i mina texter. Jag och många andra älskar dessa underfundiga bilder. Humor med emellanåt en stor portion allvar där under. Livsglädje och livsguide.


1 kommentar:

Stucken

Hemma efter ultraljud och punktion. Inte speciellt skönt. Känner mig som en försökskanin. Fyra timmars sängläge på UVA efteråt. Ultraljud...